vineri, 18 februarie 2011

Luna plina in leu in conjunctie cu steaua regilor


Iata-ne si in acest moment de confruntare intre constiinta egotica de marire si constiinta de masa, umanitara (un fel de Mubarak versus masele). Luna plina in leu, in conjunctie cu steaua regilor, cea mai stralucitoare stea din constelatia leului ne pune in opozitie directa cu nevoia de a ne cufunda in tot si a ne pierde in constinta Totului, inovator, surprinzator, absolut nou…si atat de vechi. Purtam in cele mai ascunse planuri ale psihicului nostru neadevaruri pe care le-am hranit cu foarte mult din energia noastra, neadevaruri create de noi candva din dorinta de a ne proteja, sau neadevaruri induse de altii pentru a ne controla. Si poate ne-am identificat cu ele atat de mult ca nici macar nu putem sa ne imaginam ca am putea  fi altceva, altfel…
Toata viata cautam sa gasim punctual de echilibru intre noi si ceilalti, intre propria nevoie afectiva, creativa, intre proprii copii si cei care ne sunt aproape si totusi in exterior. Cum facem sa echilibram aceasta balanta cosmica de mare actualitate? Vom primi indrumare fiecare fix pe propriul dezechilibru si pe propriile nevoi. Cu ce ne identificam? Cu ceea ce credem ca ne apartine de drept sau cu idea ca nimic nu ne apartine? Ca avem nevoie de recunoastere sau ca totul e in noi? Ca NOI suntem centrul a tot sau ca TOTUL e centrul? Creatia se manifesta in TOT, Dunezeu se manifesta in TOT si noi suntem centrul unei celule esentiale in in  manifestarea lui Dumnezeu. Aceasta este marea provocare al acestui moment cosmic. Ritmic, pasind cu pasi din ce in ce mai mari spre constiinta Unimii, propria vindecare implica vindecarea in masa. Ceea ce vindec eu sustine vindecarea celui cu care sunt intr-un raport direct, etic si liber ales. Nimic nu este impus. Totul este liber ales la un anumit nivel care depaseste cu siguranta tot ce putem sa ne imaginam.
Foarte multa lumina reflecta luna in constiinta nocturna, feminina si emotionala. Activitatea solara este deosebit de intensa acum. Lumina cade exact pe ce este esential pentru noi in acest moment pentru extinderea propriei constiinta. Limitare sau deschidere? Ce am ales? Ce am creat? Si mai ales ce alegem acum? Avem toata libertatea de a crea nemarginirea si stralucirea. Si avem acum ajutorul acestei luni pline de a constientiza ce ne mai impiedica sa ne stralucim Lumina Divina pe care o purtam in noi. Unde e nevoie sa indepartam bariere? Le vedem sau inca ne lasam limitati? Sunt foarte vechi programele pe care le rulam si nu stim CUM? Prin intentie! Durere, crispare, frica, neliniste? Mai avem de lucrat atunci. Intentia va aduce cele mai bune cai de rezolvare, de deblocare. Sunt la indemana noastra acum la fiecare pas. Observ in schimb ca e foarte greau sa vedem atunci cand structurile care se cer sparte sunt foarte bine impamantate in noi. Dar cerand ajutor il vom primi. Ghizii nostri stau cu urechile ciulite spre noi… poate vom dori. Ei ne pun in contact permanent cu ceea ce cerem. Dar e posibil sa nu recunoastem fateta sub care ni se prezinta solutii. Fiind in prezenti, atenti si receptivi, putem auzi, vedea, simti raspunsul lumilor nevazute, manifestat in orice lucru absolut paralel cu noi. In jurul nostru universul vorbeste cu litere de tipar pentru noi, pentru tine si pentru mine.
Soarele din varsator este in conjunctie cu mercur (informatie, comunicare, mental) , cu marte (actiune, energie, forta) si cu neptun (iubirea si mana nevazuta a creatorului… dar si iluzia),  manifestate intr-un mod  absolut original. Capabile  sa sparga multe carapace sub care ne ascundem inca.  Ce e pregatit sa se transforme radical?  Poate fi un moment de mare sarbatoare prin constientizare. 
In traditia vedica acesta este un moment potrivit unui ritual in scop de bunastare pe toate planurile, de manifestare a Iubirii. Un ritual dedicat regilor… Egiptenii venerau steaua regilor, Regulus, aflata in ultimul grad din leu, grad de extrema urgenta. Recunosteau in ea o forta uriasa care incununa si rasturna la fel de rasunator. Ce preamarim in vietile noastre? O lumina trecatoare si limitata sau o lumina nelimitata, eterna? Fiind ultima luna plina inainte de intrarea in ciclul mayas al unimii se trage un mare semnal de alarma  in legatura cu ce mai avem de adus in armonie in vietile nostre. Ceea ce ne supara chiar acum, in aceste doua, trei zile inainte si dupa momentul maxim al lunii pline. Sa lasam adevarul propriu sa ni se arate. Adevarul iubirii care preamareste viata.
In calendarul mayas este iepure (din nou) de ton opt. Ceea ce manifestam se multiplica cu forta maxima…

Sa aveti zile de constientizari , de revelatii si impliniri aducatoare de abundenta, iubire si creativitate maxima!

Cu drag,
Dana Erdei
Oradea
18 februarie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu