marți, 10 august 2010

Mesajul Pamantului pentru 10 august 2010, Luna noua in leu, Bufnita de ton 11



 Marti, ziua lui Marte, zi de Luna Noua in leu, Bufnita de ton 11 in calendarul mayas , a zecea zi din postul Sfintei Marii. Este o zi de inceput de ciclu lunar prefigurat de aceasta Luna Noua in leu despre care avem mesajul Barbarei Hand Clow pe  newsletterul editurii For You. Creativitate expansiva, exprimare libera si manifestare usor nestapanita a egoului. Procesul de transformare continua. Luna se intalneste cu Soarele in gradul 18 din leu, al carui Simbolul Sabian este : Un chimist conduce un experiment pentru elevii sai.  Marele chimist as spune ca este Pluto retrograd din careul in T care ne insoteste inca o vreme. Pluto este cel care cere alchimizare, transformarea in aur a ceea ce este energie folosita la cote joase, inutil. Poate e timpul sa experimentam, sa ne lasam creativitatea sa se manifeste gandindu-ne in ce aspect din viata noastra consumam multa energie la vibratie joasa (nemultumire, revolta, resentimente, frica, tristete, invidie). Daca incercam sa dam alta semnificatie emotiilor si recunoastem ca frica este cea care ne spune ca ne simtim amenintati, vom sti spre ce sa ne indreptam atentia ca sa sublimam aceasta energie. Revolta, furia ne spune ca undeva se face o nedreptate, deci stim spre ce sa ne indreptam, iar tristetea ne spune ca ne lipseste ceva Ce de prieteni grijulii avem in emotiile noastre, totul este sa-i privim cu atentie si sa le ascultam mesajul. Emotiile reprimate sunt bagaje imense de energie suprimata. Dar daca ne lasam creativitatea sa transforme aceste energii, si sa se indrepte spre cauza din spatele lor, vom face salturi uriase pe calea noastra.
Este inca trecena lui Cimi, a mortii si renasterii, a regenerarii, a alchimizarii. Sa ne folosim de acest suport. Este timpul potrivit, nu degeaba primim acelasi mesaj din toate calendarele pe care le urmarim. Este vorba de constiinta cand vorbim de calendar. Calendarul mayas ne sustine pe aceasi nota cu bufnita de ton 11 a zilei de azi. 
Tonul 11 este: HOTARARE, SCHIMBARE, AMELIORARE, ÎNLĂTURAREA ASPECTELOR INUTILE ton de ZI. Este inflorirea, Renasterea, protoforma celei mai înalte expresii a noii conştiinţe. 11 este sunetul spectral al valului care curăţă totul ce nu este în armonie sau este incomplet. Acum s-a ajuns la un acord, o decizie; este si tonul calităţii. Recunoaşterea de sine. 11= 10 (transformarea) +1 = ceva nou. Are două calităţi: a) tendinta către totalitate, către întreg, către abundenţă. Este "grânarul cosmic". Eliminarea a ceea ce nu avem nevoie, acel "gunoi" pe care îl preia Cosmosul pentru a aduce abundenţa. Cei ce aparţin lui 11 sunt vindecători adevăraţi, dar pot fi şi radicali, duri, cei care nu acceptă schimbarea. 11 reprezintă nevoia de a elimina tot ceea ce nu avem nevoie. Unitatea este drumul spre totalitate.
CIB - BUFNIŢĂ ÎNŢELEPCIUNE, este serios, înţelept, profund si pragmatic. Este Războinicul care are curajul de a recunoaşte şi folosi propria cunoaştere, eliberarea de karma veche, Graţia, Puterea iertării şi a eliberării. Semn solar. Persoanele CIB sunt aliniate cu vechile amintiri care aşteaptă în piatra templelor şi a locurilor sacre din toată lumea. Ele au energia "celor din vechime" şi au înţelepciunea strămoşilor. Oamenii Înţelepciune cultivă norocul ca pe o recoltă, folosind un echilibru al prudenţei şi tenacităţii. Uriaşa forţă interioară a acestui semn permite introspecţia tăcută pentru a descoperi zone din sine însuşi care conţin o înţelepciune mult mai valoroasă decât orice comoară arheologică. Sunt apărătorii plini de curaj ai familiei şi comunităţii.
O ZI BUNĂ PENTRU A ŞEDEA PE O PIATRĂ
Va amintesc de perioada de post in care ne aflam. E tot ce poate fi mai bun pentru o perioada de transformare si de manifestare INSPIRATA de planul Divin a creativitatii in vietile noastre. Sa nu lasam poftele, lacomia si altele, sa ne tina la vibratie joasa. Sa ne eliberam ca sa ne ridicam cat mai usor antenele in planuri subtile. Cu cat fom fi mai putin incarcati, mai curati din punct de vedere fizic, mental, emotional, cu atat vom fi mai deschisi pentru a lasa spiritul , voia Divina sa se manifeste prin noi. Iar vocea sinelui nostru etern se va face mai usor auzita.

Dana Erdei
10 august, Oradea
http://centrulholistic.blogspot.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu