sâmbătă, 14 august 2010

Mesajul Pamantului pentru sambata, 14 august, 2010, Ahau (Lumina) de ton 2


Sambata este ziua lui Saturn paradoxal. O zi de relaxare, prima zi libera din weekend este asociata rigorii. Poate pentru asta folosim de cele mai multe ori aceasta zi pentru punerea in ordine a problemelor gospodaresti. Se relaxeaza usor careul in T prin faptul ca Luna se departeaza incet de zona cea mai incarcata din astrograma , primele grade din balanta. Norii  Furtunii de ton 1 de ieri sunt lasati in urma, tensiunile mai slabesc. Avem un moment de respiro si sa profitam de el. Maine Uranus reintra in pesti, in miscare retrograde, asa ca sfera noastra psihica si spirituala va intra intr-o zona a surprizelor.
In calendarul mayas este zi de Ahau de ton 2.  Tonul 2 este DECIZIE, DUALITATE -  ton de noapte.  Asimilarea interioară a noii constiinte. Sunet solar, polarizeaza tematica valului si de aceea defineste pe ce fel de scena se desfasoara tot ceea ce ţine de tonul 1 (de furtuna). Oscilezi între polaritati (tonul face muzica, deci face lucrurile posibile). Fiecare lucru are doua fete. De aceea, tonul al 2-lea reprezinta încercarile din viata. Lecţia este de a depasi dualitatea si a recunoaşte că totul este UNITATE. El iti cere sa descoperi deosebirea dintre aceste doua adevaruri pentru a putea decide. Pe parcursul procesului de evaluare va fi descoperita si dorinţa. De aceea se cauta echilibrul. Recunoaşte diferenţele fără a le judeca şi netezeşte drumul schimbării. Este un proces natural de creştere. Este o zi de provocare. Intermediarul schimbării. Rezistenta reprezintă un proces natural prin care este acumulata puterea/forţa. Flux, Respiraţie. Să ne acceptăm aşa cum suntem, fiecare îşi trăieşte calitatea proprie, într-un mod propriu. Energia lui doi provoacă obiceiurile/formele vechi la toate nivelele pentru a le armoniza. Intonaţia este pusa pe pozitiv. Această frecvenţă de străpungere va debarasa ceea ce este învechit şi va crea spaţiul necesar pentru NOU. Organizatoric este un fiasco, este în/un haos în permanenta. Este analitic. Energia lui doi este la fel de misterioasa precum întrebarea "A fi sau a nu fi". Doi este recunoasterea separarii sinelui de orice altceva dar si dorinta de a fi reunit. Energia acestui numar este de a crea din mers un echilibru, în timp ce se fac alegeri de toate felurile: B/F, bun/rau, Yin/Yang, etc. Folosirea si scopul acestui numar este de a trai experienta dintre un aspect si celalalt.
Simbolul 20 AHAU, LUMINA, SOARELE : iubitor, artistic, visător, romantic. ANCESTORI - Ajpuu - Soare - Xochiquetzal- Zeita Soarelui, a florilor, dragostei, dansului, jocului, Poet, Artist, Complexitate, In legătura permanenta cu Ancestralii, Arborele lumii. Artistic, visător, romantic. Păzitorul Iluminării şi maestrul vieţii. Prin persoanele cu energia Ancestralilor devine prezentă forţa Creaţiei Divine. Este ultima parte a creierului, AHAU, SOARELE, conştiinţa Luminii, Iluminarea, măiestria. Aşadar. aici se întregeşte creierul, pentru că vine şi ultima sa parte. Lumina este semnul zilei în care lucrurile se încheie, Zi a strămoşilor şi conectarea cu îndrumarea lor.
ZI BUNA PENTRU A CERE ÎNTELEPCIUNE SI O CINSTIRE PERMANENTA A MEMORIEI STRAMOSILOR NOSTRI.
Dana Erdei
Oradea, 14 august 2010


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu