luni, 9 august 2010

Mesajul Pamantului pentru luni, 9 august 2010, vultur de ton 10 in calendarul mayas, ultima zi de luna in descrestere.

Luni, ziua Lunii, un inceput de saptamana ingenious. Luna iese din domiciu, din semnul racului si intra in semnul Soarelui, in leu. Daca acum doua zile era implicata intr-un mod de-a dreptul conflictual in marea cruce cosmica, fiind chiar unul din colturile patratului perfect format astfel, azi formeaza aspecte conciliante cu planetele de pe axa berbec balanta. Respectiv Luna sextil Uranus, Luna sextil Jupiter, in semne de foc: actiuni concrete, surprinzatoare, legate direct si de adevarul interior. Luna este in trigon cu planetele din balanta, adica cu Saturn, Venus si Marte. Aspectele dificile, limitative sunt depasite pas cu pas intr-un mod creativ, printr-o sustinere lipsita de orice interes. Incepe sa se vada la orizont DOAR calea de urmat a sufletului. Celelalte se pierd, se obtureaza Maine e Luna Noua. Azi e o zi perfecta pentru a scutura inca niste fragmente ramase din vechile tipare. Mai ales ca ne sustin astrele in acest scop.
In calendarul mayas este vulture de ton 10.
Tonul 10- MANIFESTAREA , ton de noapte, Distrugerea. Sunetul al 10-lea planetar, este cel al manifestării, este Calea, maniera în care materializăm scopul, este cel ce ne arată despre ce este vorba în val, este realizarea temei. Reprezintă calitatea lui 5 + 5 care înseamnă mare autoritate care poate fi şi distructivă. 10 ne transferă in realitatea vizibila a ceea ce trebuie să facem: "Aşa arata ceea ce trebuie sa facem". Este vorba despre decizie pentru Pământ . Atenţie: Ceea ce a fost intenţie sau idee, speranţa sau frica, devine prin energia lui zece, realitate. Este energia care duce la manifestare acele intenţii, idei, speranţe şi frici în care investim energia noastră. Este o energie foarte puternica cu o responsabilitate mare.
Simbolul  MEN - ACVILA DE MUNTE , VULTUR. Independent, ambiţios, fugă de realitate, tendinţă de evadare. Zeita Lunii, Zborul, Viziunea, Perspective, c1aritate spirituala, Succes, Sănătate. Vulturul este al treilea creier, creierul mare al Pământului = scoarţa cerebrală a Pământului, locul unde totul este memorat. Vulturul este acea pasăre Divină (conştiinţă cosmică) care, atunci când zboară vede ansamblul şi nu judecă. Păzitorul Viziunii şi ambasadorul Divinităţii. Semn solar. Intermediar între Cer şi Pământ. Datorită părerilor lor superioare şi a inteligenţei ascuţite, ei obţin abundenţă materială şi avere. Vulturul este un mesager dotat cu răbdare şi cu un profund simţ al valorii şi astfel aduce speranţă şi încredere pe aripile spiritului. Prosperitatea vulturului este susţinută de serviciul plin de compasiune în slujba altuia, pentru că prin aripile sale el îşi susţine fraţii. Dacă un vultur devine interesat de competiţie şi posesiuni, lăcomia şi invidia îl fac să cadă de la înălţimi. Întrucât are libertate de mişcare trebuie să fie atent să nu vrea să evadeze. Vulturii pot fi tentaţi să zboare departe de necazuri, fiind prea permisivi.
ZI BUNĂ PENTRU A TE RIDICA SPRE O PERSPECTIVĂ MAI LARGĂ.

 
Sa eliberam cu constiinta inaltata la nivelul vulturului tot ce ne impiedica sa fim noi cei adevarati, tot ce ne mai deviaza de la propriul drum. Vulturul ne  ajuta sa vedem lucrurile de sus, iar tonul 10 ne sustine sa ne materializam intentia de transformare a acestei trecene. Cu alte cuvinte CUM facem sa elibaram, sa transformam, putem sti  azi.
Perioada de post in care ne aflam este un suport perfect, sa nu uitam de el, si sa incercam macar in ultimele zile sa ne departam atat cat putem si simtim de tot ce ne tine departe de dimeniunea iubirii. Sa curatam si sa eliberam si pe aceasta cale, si sa aducem rugaciune de recunostinta Fecioarei Maria.

Dana Erdei
9 august 2010, Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu