marți, 10 august 2010

Mesajul Pamantului pentru 11 august 2010, Pamant de ton 12

Este ziua lui Mercur, zi potrivita pentru comunicare, doar ca Luna care se afla inca in leu si curge usor spre fecioara , face o opozitie cu Neptun retrograd din varsator… Hmm… putina ceata, neintelegeri, iluzii, o mai slaba perceptie a realitatii oricum. Nu tine mult pentru ca Luna se misca destul de repede, dar pentru orice eventualitate cititi de doua ori contractual pe termen lung pe care vreti sa-l semnati. Soarele merge spre gradul 19 din leu, al carui simbol sabian este: “O petrecere pe un yaht”. Cu Luna in opozitie cu Neptun... sa nu alunecam peste bord. In rest continua marsul schimbarii iar agravarile subiectelor care se cer de mult schimbate se pot simti in plin, pe corpul fizic chiar. Mai multa atentie azi.
Si totusi, Pamantul de ton 12 din calendarul mayas este un pas pe teren stabil catre urmatoarea etapa.
Tonul 12 este: ÎNŢELEGEREA – ton de NOAPTE,odihna şi ajustarea protoformei noii conştiinţe. Este sunetul cristalin, este sunetul colaborării şi al clarităţii în ceea ce am realizat. Cei ce sunt în acest ton au o vedere clară asupra lucrurilor. Trebuie să privim procesul şi să vedem despre ce a fost vorba, ce să înţeleg eu prin ce a adus acest val (aceasta trecena). Este tonul cristalului, al colaborării, al conlucrării, al clarităţii care aduce TOTUL împreună, care reîntregeşte toate piesele. În dansul Yin Yang sunt toate lucrurile legate, în intercondiţionare, care formează împreună un întreg. Este cel care interconectează, care are viziune, care îmbină tot ceea ce este separat, divizat. Energia lui doisprezece este un dar imens cu putere de retrospectiva. Este acea putere care abilitează preluarea anumitor segmente vechi şi permite combinarea lor cu un efect complet nou. Aceasta energie prezintă o înţelegere noua a informaţiei şi a experienţei primite, pentru a fi utilizată acum, în prezent.
Simbolul CABAN - PĂMÂNT : raţional, isteţ, practic . Este Gardianul Lumii de jos, cel care însoţeşte Soarele când urca si coboară, Fratele geamăn al lui Quetzalcoatl, Vindecare cu cristale, Ocrotire, Mişcările pământului, Ocrotitorul grădinilor pe pământ. Păzitorul Intelepciunii, a ştiinţei şi a inteligentei. Acest arhetip înaripează spiritul oamenilor şi devine Învăţătorul Înţelepciunii. Abilităţi deosebite pentru studiu. Înţelepciune "forţa sincronizării", a sincronicităţii evenimentelor, a aduce împreună, a interconecta. Nimic nu se află în afara vieţii tale fără să aibă de-a face cu viaţa ta. Maşina este propriul meu EU, portbagajul este trecutul.
O ZI BUNĂ PENTRU A-I MULŢUMI MAMEI PĂMÂNT PENTRU TOATE DARURILE EI.

Dana Erdei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu